Velkommen til den ultimate opplevelsen 900 m.o.h.

Fartsfylte opplevelser på 7 velpreparerte isbaner og en rekke momentbaner i tillegg

7 utfordrende velpreparerte isbaner med en samlet lengde på over 16 km sørger for fartsfylte opplevelser av ypperste klasse. I tillegg finnes en rekke momentbaner for mer teknisk kjøring.

Ofte stilte spørsmål

Her er svar på noen av spøsmålene vi ofte får

Hvordan blir sikkerheten ivaretatt?

Det blir gjort daglige målinger av istykkelse, dette gjøres manuelt med isbor og det blir ført logg over alle prøver. To ganger i løpet av sesongen vil vi gjøre radarmålinger av isen. Det vil være en sikkerhetsavstand mellom bilene i depot på 6 meter og på rundbanen ca. 100 meter. En ansvarlig for banen vil alltid være tilstede og vi kan tilby tauehjelp med traktor.

Hvordan er utformingen av banene?

Rundbanene lages slik at de blir mest mulig rytmiske for førerne, en side av banen lages med krappe svinger og en del av banen med lengere og slakere svinger. Rundbanene har en bredde på 10-20 meter, et rettstrekke og et eget depot med av og påkjøringsvei. I tilegg finnes det momentbaner med ulik utforming.

Kan brøytekantene skade bilene?

Fra tidlig i desember blir hele området som blir brukt til isbanekjøring preparert av scootere med slodder, det blir derfor ikke høye brøytekanter i tillegg har vi fres som skrår kantene.

Kan vi bruke ispigg?

Rallypigg-dekk og ishjul er ikke er tillatt, men piggdekk og Lappi-dekk er tillatt.

Hvordan blir isen preparert?

Hver kveld etter endt kjøring blir banene preparert med rotorskjær, dette gir en bra friksjon.

Hvilke støykrav har banen

Alle biler som brukes på isen må kunne tilfredstille de krav som Statens Vegvesen/Biltillsynet stiller for å få registrert en bil.

Sikkerhet I Førersete

Ingen kjøretøy får bevege seg ut på vannet før det er en dokumentert trygg is. Vi foretar løpende målinger av isen

Overnattingssteder

Trenger du et sted å overnatte når du er hos oss? Her er noen alternativer:

10 minutter til banen / 10 minutes to the track

Oset er et familiedrevet fjellhotell med en trivelig og lun atmosfære. Oset er kjent for sitt utsøkte kjøkken og kan love deg smakfulle retter etter en kunnskapsrik dag på isen. Du finner ski og utendørsaktiviteter i flotte naturomgivelser rett utenfor hotelldøra. Svømmebasseng, restaurant, ulike lokaler for lukkede arrangement, og alt annet du kan forvente deg av et ekte norsk fjellhotell.

last ned
47492672_2003347853035140_4591289210148749312_n

3 minutter til banen / 3 minutes to the track

Golsfjell Fjellstue er et tradisjonsrikt og sjarmerende mindre hotell på Golsfjellet, 965 m.o.h, med utsikt til Tisleiafjorden, Hemsedalsfjellet og Jotunheimen. Rallyloftet med utstilling av diverse pokaler/kjøredresser som tilhører Henning og Peter Solberg. Fjellstua tilbyr en rekke artige team buidling aktiviteter som ATV, snøscooterkjøring, egen gravemaskin og rebus løp.

20 minutter til banen / 20 minutes to the track

Opplev Storefjell-eventyret på 1001 moh. Dette fantastiske resort hotellet gir deg mer enn bare overnatting. Vi er ditt fullservicehotell i fjellheimen. Tradisjonell god mat, ski, basseng med sklie, konserter og live musikk garanterer at du vil få et spennende og artig opphold hos oss. Hotellet har egen messehall egnet for utstillinger og større konferanser.

1605535066-d8b0caa722d06de4e6a466e46c2cac24

25 minutter til banen / 25 minutes to the track

Opplevelseshotellet Pers ligger i sentrum av den trivelige bygdebyen Gol, og har kort vei til skieldoradoer og et mangfold av naturopplevelser. Vi er kjent for god mat, hyggelig betjening og uformell atmosfære. Vi er et fullservice hotell med restauranter, barer, Tropicana Badeland, SPA og egen Bowling.

15 minutter til banen / 15 minutes to the track Storefjellstølen ligger vakker til på toppen av Golsfjellets solside, hele 1028 moh.

Her kan du nyte den friske fjelluften, masse sol og nydelig utsikt. Ønsker du å kombinere isbanekjøring og hytteopphold med familien eller vennegjengen tilbyr Storefjellstølen flere moderne hytter med høy standard; dag- helg- og ukesleie. Vi kan tilby milevis med velpreparerte langrennsløyper, alpin og akebakker, herlige sykkelstier og vakkert turterreng, i tillegg ligger hyttene i umiddelbar nærhet til Storefjell hotel med restaurant, bar, konserter m.m. Ønsker du et opplegg med eget event, mat, aktiviteter mm. for reisefølget er vi behjelpelig med det etter avtale.

+47 976 88 000

Hva gjør oss unike

Finn ut hvorfor så mange kunder velger å komme til nettopp oss

Meter over havet
0
Preperte isbaner
0 km
Overnattingssteder
0
års erfaring
0

Hva gjør oss unike

Finn ut hvorfor så mange kunder velger å komme til nettopp oss

Meter over havet
0
Preperte isbaner
0 km
Overnattingssteder
0
års erfaring
0

7 velpreperte baner, samt 3 mindre og en rekke momentbaner

7 utfordrende velpreparerte isbaner med en samlet lengde på over 16 km sørger for fartsfylte opplevelser av ypperste klasse. I tillegg finnes 3 mindre baner og en rekke momentbaner.

Kontakt oss om du har spørsmål

Fyll ut kontaktskjemaet under for å sende oss en melding så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan